Monday, February 9, 2015

Радиестезията - полезна за всеки | Radionicabg.com

Радиестезията - полезна за всеки | Radionicabg.com
При строителството на нови сгради, ако предварително е направено радиестезично проучване на терена, е възможно да се открие място за строеж, където няма подземни води или пък ако това не е възможно и част от строежа ще бъде разположен върху подземна вода , тогава архитектът може да разположи там сервизни и багажни помещения, в който не престояваме продължително време. Ако има подземна вода под целия строеж, още при строителството трябва да се поставят неутрализатори, на излъчването от подземната вода и геобиологичните мрежи. Желателно е при строителството да се вграждат неутрализатори.
...

Подземните течащи води имат различни излъчвания в зависимост от дълбочината, дебита и минералния състав. Най-мощни излъчвания са от силно минерализираните води.
...
Вредния ефект се усилва , ако освен точка или линия от мрежата на Хартман има наличие на подземни води, геопатогенни зони , линии и пресечни точки на други мрежи. Подземните води имат вредно излъчване , тъй като при движението си водата се трие в стените на коритото си и създава електромагнитни вълни. По приблизителни данни 10% от жилищата имат архитектурни форми, които усилват патогенните фактори- това са еркери, г-образни профили и др. известни от Фен Шуй.
...
Най-неблагоприятна е ситуацията при която пресечна точка или линия от мрежата на Хартман попода върху леглото или работното ни място, и в същото време имаме и подземни води. Колкото до влиянието на подземните води, най-лошият вариант е ако преминават няколко подземни потока. Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с отслабнала имунна система, с нисък енергиен статус –винаги са уморени, особено сутрин, изтощени, нервни, често боледуват. Всичко, което се намира върху пресечната точка от мрежата на Хартман и над подземни води се зарежда с вредни вълни- храна, лекарства, билки и др. Те губят от своите качества в зависимост от времето на съхранение в тези места. Затова преди тяхната консумация е необходимо да ги поставим минимум за 20минути до един час върху диск за енергийно изчистване и зареждане. Ако медикаментите или човекът са натрупали много вредни вълни и негативни енергии, положителното въздействие при лечението липсва.

No comments:

Post a Comment